Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

ALLES OVER VENUS LEGACY

Venus Legacy is hét toestel! Dit unieke toestel werkt met Multi Polaire Radiofrequentie en Magnetische pulsen om op de huid een dichte en uniforme warmtematrix te creëren. Dit veroorzaakt een samentrekking van de collageenvezels en stimuleert de collageensynthese. De fibroblasten leven langer, nieuwe bloedvaten worden aangemaakt en er treedt lypolyse op.

DE NAAKTE WAARHEID

Wat ook uw lichaamsvorm, huidtonus, dieet of oefenplan is, naarmate de tijd vordert, verliest onze huid aan elasticiteit, collageen verzwakt en het wordt moeilijker om op bepaalde plaatsen vet te verliezen. We krijgen ook rimpels, fijne lijntjes en kampen met een genetische voorbestemdheid voor de ontwikkeling van cellulite. Zou u hiervoor ook graag een aangename, betaalbare behandeling vinden die prachtige resultaten geeft zonder agressiviteit ?

DE JUISTE OPLOSSING

Eindelijk is er een niet-invasieve en pijnloze oplossing voor u! Deze revolutionaire behandeling bestaat uit de toepassing van Radio Frequentie, Magnetische pulsen en VariPulse technologie, om al uw bekommernissen aan te pakken met één programma.
Venus Legacy

Prijzen

PROEFBEURT € 115 | € 150 PER ZONE


Voordelige prijzen en extra’s in kuurvorm. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.