Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

Wij maken voor de gelaatsverzorging van vrouwen & mannen gebruik van de producten en de technieken van het laboratorium Phytomer gevestigd in de baai van de Mont-Saint-Michel nabij Saint-Malo in Bretagne.

Phytomer produceert op basis van de ingrediënten van de zee die ontleed, getest en verwerkt worden in de zuiverste omstandigheden en die hun resultaten bewezen hebben.

We geloven in het recht op schoonheid en kennen het belang van  de verzorging van de huid waarbij de beste cosmetica gebruikt worden. Een doeltreffende behandeling moet altijd veilig zijn en beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen. Genieten gaat hand-in-hand met respect en vertrouwen.

Aanrader: Elke gelaatsverzorging te combineren met LED-therapie (extra 20 min.) om de resultaten te maximaliseren en te versnellen. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen!

gelaatsverzoring Phytomer

Prijzen

Klassieke gelaatsverzorging  50min € 65

Deze verzorging wordt aangepast naargelang uw huidtype en wensen: hydraterend, ontspannend of zuiverend.

Douceur Marine  1u € 75

Verzachtende en voedzame verzorging.
Een coconverzorging die de huid verzacht en versterkt. De huid wordt gekalmeerd en diepgaand gehydrateerd.

Citadine Citylife  1u € 75

Verzorging voor de vermoeide huid tegen verontreiniging. De huid van stadsmensen en rokers wordt intens gehydrateerd en gezuiverd.

Hydra Blue  1u € 85

Vochtpeil herstellende, volumegevende verzorging. Een essentiële stap die een uitstekend hydraterende behandeling combineert met een intense ontspanning dankzij ultra sensoriële producten met een zeer aangename textuur en een ontspannende massage. De huid voelt weer prettig aan en straalt weer. Ze ziet er voller en uitgerust uit.

Intention Jeunesse  1u € 85

Versterkende rimpel corrigerende verzorging. 3 belangrijke stappen van een goed presterende verzorging om de huid glad te strijken, de rimpels op te vullen en het gezicht te herstructureren.

BASISVERZORGING (JONGEREN ≤ 18 jaar)  45min € 50

Ook de jonge huid heeft weerstand nodig om latere kwaaltjes te voorkomen. Je kan je huid nu al dat extraatje geven met onze korte ontspannende gelaatsverzorging.

Acnipur behandeling  1u € 70

Aangepaste gelaatsverzorging voor huidproblemen bij de jeugd en volwassenen.
Een verzorging die huidimperfecties beperkt, verstopte poriën vrijmaakt en overtollige talg reguleert.

Peau neuve au masculin  50min € 70

Gezichtsverzorging voor heren voor alle huidtypes. De huid wordt ontgift en gereinigd in de diepte.

Gelaatverzorging combi + LED-therapie  20min € 25

Extra bovenop de gekozen gelaatsverzorging.